Σεβίλλη ή Ρόμα στο βάθος για Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ

Σεβίλλη ή Ρόμα στο βάθος για Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανεβαίνει ο πήχυς για τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ, στην περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γουλβς στους «16» της διοργάνωσης (5 ή 6 Αυγούστου η ρεβάνς του 1-1). Οπως προέκυψε από τη χθεσινή κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας, ο Ολυμπιακός, αν βρεθεί στο Final-8 που θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία, σε πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη – Ρόμα και αν καταφέρει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο, πιθανός αντίπαλός του στην τετράδα θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη πλευρά, Σεβίλλη και Ρόμα δεν έχουν δώσει κανένα παιχνίδι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και συνεπώς η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί σε μονό παιχνίδι που θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο στη Γερμανία, κάτι που ισχύει και για το ζευγάρι Ιντερ – Χετάφε.

Οσον αφορά το ζευγάρωμα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ΛΑΣΚ – Κοπεγχάγη ή Μπασακσεχίρ, οι Αγγλοι είχαν επικρατήσει με 5-0 στο πρώτο ματς στην Αυστρία και έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, με τους Τούρκους να έχουν πάρει προβάδισμα έναντι των Δανών, μετά το 1-0 στο πρώτο ματς που έγινε στην Κωνσταντινούπολη.

Η κλήρωση των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ: 1. Σαχτάρ ή Βόλφσμπουργκ – Βασιλεία ή Αϊντραχτ, 2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ΛΑΣΚ – Κοπεγχάγη ή Μπασακσεχίρ, 3. Ιντερ ή Χετάφε – Λεβερκούζεν ή Ρέιντζερς, 4. Γουλβς ή Ολυμπιακός – Ρόμα ή Σεβίλλη.

Η κλήρωση των ημιτελικών: Νικητής 3 – Νικητής 1, Νικητής 4 – Νικητής 2.

Μεγάλα παιχνίδια έβγαλε νωρίτερα χθες και η κλήρωση για το Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία. Τα ζευγάρια που έχουν ήδη «κλειδώσει» είναι Αταλάντα – Παρί ΣΖ και Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης, των οποίων οι νικητές θα διασταυρωθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οσον αφορά τα άλλα δύο ζευγάρια των «8», αυτά θα προκύψουν ανάμεσα στους νικητές των αναμετρήσεων Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι (1-2) και Λυών – Γιουβέντους (1-0) από τη μία και τους νικητές των ζευγαριών Μπαρτσελόνα – Νάπολι (1-1) και Τσέλσι – Μπάγερν (0-3), όπου εκκρεμούν οι ρεβάνς.

Προημιτελικά: 1. Ρεάλ Μαδρίτης – Μάν. Σίτι / Λυών – Γιουβέντους, 2. Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης, 3. Μπαρτσελόνα – Νάπολι / Τσέλσι – Μπάγερν, 4. Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν.

Ημιτελικά: Νικητής 1 – Νικητής 3, Νικητής 2 – Νικητής 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή