Renault Kadjar με 1.5 diesel κινητήρα και Grip Control

Renault Kadjar με 1.5 diesel κινητήρα και Grip Control

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tο Renault Kadjar είναι διαθέσιμο με τον diesel κινητήρα 1.5 blue dCi απόδοσης 115 ίππων και 260 Nm, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 189 χλμ./ώρα, ενώ το 0-100 χλμ./ώρα δεν παίρνει πάνω από 11,7 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, ο κινητήρας εξασφαλίζει εξαιρετικά περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά, με τους ρύπους CO2 στα 112 γρ./χλμ., την κατανάλωση εκτός πόλης να περιορίζεται στα 3,9λτ./100 χλμ. και στον μεικτό κύκλο στα 4,3 λτ./100 χλμ. (NEDC BT).

Εν προκειμένω, ο κινητήρας 1.5 Blue dCi 115hp συνδυάζεται με το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού Sport Edition, το οποίο διαθέτει, μεταξύ άλλων: αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες φωτεινότητας και βροχής, ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 7΄΄, Pack NAV: Renault R-Link 2 – Σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 7΄΄, σύστημα πλοήγησης και ευρωπαϊκή χαρτογράφηση (συμβατό με τα συστήματα Android Auto και Apple Car Play), αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και κάμερα οπισθοπορείας, προβολείς ομίχλης με cornering function, ζάντες αλουμινίου 17΄΄ κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Renault Kadjar έχει απόσταση 20 εκατοστών από το έδαφος. Στην έκδοση 1.5 Blue dCi 115hp Sport Edition των 21.760 ευρώ, το Renault Kadjar εξοπλίζεται, χωρίς επιπλέον χρέωση, με το σύστημα υποβοήθησης της πρόσφυσης μέσω του ESP, Extended Grip2, που αναβαθμίζει τις δυνατότητες κίνησης του αυτοκινήτου ακόμα και σε εδάφη με χαμηλό συντελεστή πρόσφυσης, όπως οι λασπώδεις ή αμμώδεις επιφάνειες.

Το Extended Grip2 ρυθμίζεται σε τρία επίπεδα (Road, Uneven Ground & Expert), ενώ συνδυάζεται με ελαστικά all season και ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου Evado. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή