Θεσσαλονίκη: Κατέληξε πεντάχρονος που είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε πεντάχρονος που είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατέληξε το πρωί της Δευτέρας αγόρι πέντε ετών που νοσηλευόταν από το περασμένο Σάββατο στη ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, στη Θεσσαλονίκη.

Το αγόρι είχε ανασυρθεί χωρίς να έχει τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην περιοχή της Περαίας Θεσσαλονίκης και του είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες από άνδρα του ΕΚΑΒ, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και βρισκόταν τυχαία στην περιοχή.

Ακολούθως παραλήφθηκε από το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και αφού του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στη ΜΕΘ.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Ιπποκρατείου, Νικάλαος Αντωνάκης, το παιδί όταν έφτασε στο νοσοκομείου ήταν διασωληνωμένο και χωρίς σφυγμό σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε το πρωί στη ΜΕΘ παίδων, όπου νοσηλευόταν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή