Υπέγραψε στον ΠΑΟ ο Νέντοβιτς, αναμονή για Λαπροβίτολα

Υπέγραψε στον ΠΑΟ ο Νέντοβιτς, αναμονή για Λαπροβίτολα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά ο Νίκολας Λαπροβίτολα που έχει δεχθεί πρόταση από τους «πράσινους», θα είναι αρκετά δύσκολο να γίνει συμπαίκτης του Σέρβου γκαρντ, αν δεν το θέλει και η Ρεάλ στην οποία έχει συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο.

«Ο Παναθηναϊκός είναι από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη και με τη μεγαλύτερη ιστορία στην Ευρωλίγκα. Θυμάμαι τον εαυτό μου να παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό να κατακτά τα ευρωπαϊκά τρόπαια με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από μόνη της αυτή η φανέλα σου φέρνει επιπλέον πίεση, ωστόσο παράλληλα σου δίνει ένα μεγάλο κίνητρο» δήλωσε ο Νέντοβιτς (29 χρ., 1.91) που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο έναντι 550.000 ευρώ και στον Παναθηναϊκό θέλει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του, ύστερα από δύο σοβαρούς τραυματισμούς και ενώ στην Αρμάνι άφησε καλές αναμνήσεις συνεργασίας. Στην περίπτωση του Λαπροβίτολα (29 χρ., 1.90), ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περιμένει κίνηση του παίκτη για να αποδεσμευτεί από τη Ρεάλ (λόγω πληρότητας στη θέση που αγωνίζεται), καθώς δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιό του.

• Η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, αποφάσισε ετεροχρονισμένα να αποβάλει τη Λάρισα από το πρωτάθλημα της Βasket League, λόγω μη εμπρόθεσμης δημιουργίας μετοχικού κεφαλαίου.

Στις 30 Ιουλίου θα συνεδριάσει ο ΕΣΑΚΕ για να αποφασίσει αν θα αποδεχθεί τη Λάρισα στο επόμενο πρωτάθλημα, αφού η απόφαση της ΕΕΑ αφορούσε την περυσινή περίοδο και θα έπρεπε να αποβληθεί τον προηγούμενο Ιανουάριο. Το ίδιο ίσχυε και για τον Ιωνικό που δεν δημιούργησε ουδέποτε μετοχικό κεφάλαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή