Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έκθεση του Αρη Κατσιλάκη με τίτλο «Ευρήματα», μια ενότητα κεραμικών γλυπτών, δουλεμένων σε λευκό πηλό και προσαρμοσμένων σε ξύλινες κατασκευές, φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Από τις 8 π.μ. Μανόλη Ανδρόνικου 6.

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Χλωροκίνη», ο Ντάνιελ Βέτσελ των Rimini Protokol παρουσιάζει στο Bios την τελευταία του περφόρμανς με τίτλο «Now that we meet again». Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 84.

Οι Swinging Cats συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στην Ταράτσα του Gazarte, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με σουίνγκ και ροκ εν ρολ μελωδίες, αλλά και με διασκευές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Στις 8.30 μ.μ. Βουτάδων 34.

Την παράσταση stand-up comedy «Δεν επιθυμώ» παρουσιάζουν στον κινηματογράφο «Παναθήναια» οι κωμικοί Βύρων Θεοδωρόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης. Κρατήσεις στο 210-64.25.714. Στις 9 μ.μ. Μαυρομιχάλη 165.

Τις ταινίες «Πολίτικη κουζίνα» του Τάσου Μπουλμέτη και «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή προβάλλει το City Drive-in στο ΟΑΚΑ. Στις 9 μ.μ. Λεωφ. Σπύρου Λούη, Πύλη Δ.

Τη μουσικοθεατρική παράσταση «Η σπείρα του έρωτα» παρουσιάζουν η Ανδρομάχη Δαυλού και ο Αρης Γραικούσης στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής». Στις 9 μ.μ. Γαρδίκη και Σμόλικα.

Μια μαγνητοσκοπημένη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βαρκελώνης στο L’Auditori της πόλης, με έργα Μανέν, Ντβόρζακ και Τσαϊκόφσκι, υπό τη διεύθυνση του Βλαντ Στανκουλεάσα και με την υψίφωνο Μάρτα Ματέου, αναμεταδίδει απόψε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στις 9 μ.μ., στο megaron.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή