«Ολη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» με 270 καλοκαιρινές εκδηλώσεις

«Ολη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» με 270 καλοκαιρινές εκδηλώσεις

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν από τις 18 Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου παρουσίασε το υπουργείο Πολιτισμού, με το σύνθημα «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός». 

Η ατζέντα του προγράμματος αποτελείται από 270 εκδηλώσεις θεάτρου, μουσικής, χορού και εικαστικών που διοργανώθηκαν με τη συνεργασία 11 πολιτιστικών φορέων και θα φιλοξενηθούν σε 122 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, σε 43 περιφερειακές ενότητες της χώρας.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, και συμμετέχουν οι εξής πολιτιστικοί οργανισμοί:

Εθνικό Θέατρο, Εθνική Λυρική Σκηνή, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, MOMus, Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης, Λύκειο Ελληνίδων, Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πολιτιστικός Οργανισμός ΝΕΟΝ.

Για εισιτήρια πατήστε εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή