ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητη για την κοινοβουλευτική δημοκρατία η απόφαση για τους συλληφθέντες στην Πατησίων

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητη για την κοινοβουλευτική δημοκρατία η απόφαση για τους συλληφθέντες στην Πατησίων

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αδιανόητη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ  την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι υπό τον όρο να μην πηγαίνουν στα Εξάρχεια οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Πατησίων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης  κάνει λόγο για «πρωτοφανείς περιοριστικούς όρους» και «νεκρανάσταση ό,τι πιο οπισθοδρομικού, μετεμφυλιακού και  συντηρητικού στοιχείου στη χώρα μας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Αφού πρώτα η κυβέρνηση Μητσοτάκη σχεδόν απαγόρευσε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στις διαδηλώσεις υπό το φόβο αντιδράσεων στις πολιτικές της, ήρθε σήμερα και η αδιανόητη για κοινοβουλευτική δημοκρατία απόφαση με τους πρωτοφανείς περιοριστικούς όρους σε δυο νέα παιδιά που πρώτα χτυπήθηκαν και μετά συνελήφθησαν στην πλατεία Bικτωρίας.

Και αυτό, μετά τις επίσημες καταγγελίες πως αστυνομικοί άλλαξαν τις καταθέσεις τους εναντίον των δύο συλληφθέντων, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει ότι οι ίδιοι τους φόρτωσαν ενοχοποιητικά στοιχεία και μολότοφ.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει την πλήρη ευθύνη για τη νεκρανάσταση ό,τι πιο οπισθοδρομικού, μετεμφυλιακού και  συντηρητικού στοιχείου στη χώρα μας.

Θα πάρει τις απαντήσεις του με ένα ευρύ δημοκρατικό μέτωπο υπεράσπισης δικαιωμάτων και ελευθεριών, τόσο από τη νεολαία που έχει στοχοποιήσει όσο και από την κοινωνία την οποία τρέμει ως Πρωθυπουργός της μεγαλύτερης ύφεσης μεταπολεμικά»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή