Σε εξέλιξη η φωτιά στις Κεχριές – Νέα μέτωπα σε Κερατέα και Ηλεία

Σε εξέλιξη η φωτιά στις Κεχριές – Νέα μέτωπα σε Κερατέα και Ηλεία

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο για τρίτη ημέρα η πυρκαγιά στις Κεχριές Κορινθίας, ωστόσο οι πυροσβέστες εμφανίζονται αισιόδοξοι καθώς δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο παρά μόνο διάσπαρτες εστίες.

Στην μάχη με τις φλόγες επιχειρούν αυτή την ώρα ειναι 385 πυροσβέστες με 84 οχήματα, 15 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, έξι ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα συντονιστικό, ένα ελικόπτερο του στρατού, τρία αεροσκάφη, υδροφόρες δήμων και ιδιωτών και εθελοντές δασοπυροσβέστες.

Την ίδια ώρα συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς στην Κερατέα, η οποία πριν από λίγο τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. Η φωτιά είχε ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση πλησίον της οδού Μάνου Λοΐζου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και δύο ελικόπτερα. Επίσης, συνδράμουν και εθελοντές πυροσβέστες.

Δασική πυρκαγιά ξέσπασε και στο Γραμματικό Ηλείας, όπου κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή