Αποστολή Μ. Χρυσοχοΐδη στη Μύκονο – Ελεγχοι σε μπαρ και ιδιωτικά πάρτι

Αποστολή Μ. Χρυσοχοΐδη στη Μύκονο – Ελεγχοι σε μπαρ και ιδιωτικά πάρτι

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο νησί της Μυκόνου, όπου και πραγματοποιεί σειρά συσκέψεων. Στο επίκεντρο βρίσκεται το ζήτημα των αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη κατά του νέου κορωνοϊού.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο υπουργός ανήγγειλε την έναρξη εντατικών ελέγχων στα νησιά και όχι μόνο, για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς της COVID-19 και την αποτροπή του συνωστισμού σε χώρους διασκέδασης και ειδικότερα, μεταξύ άλλων, σε μπαρ, beach bar, ιδιωτικά πάρτι και ξενοδοχεία.

 

Στην ατζέντα βρίσκονται και θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας στο νησί, καθώς την ίδια ώρα στελεχώνεται η υπό συγκρότηση Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, στην οποία φέτος το καλοκαίρι θα υπηρετούν σχεδόν 100 άτομα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα ο κ. Χρυσοχοϊδης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Μυκόνου, με τον Αντιπεριφερειάρχη καθώς και με Βουλευτές Κυκλάδων.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο: 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή