Γαλλία: Η υψηλότερη ημερήσια αύξηση κρουσμάτων τον τελευταίο μήνα

Γαλλία: Η υψηλότερη ημερήσια αύξηση κρουσμάτων τον τελευταίο μήνα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν 1.392 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού την Τετάρτη. Πρόκειται για την υψηλότερη ημερήσια αύξηση τον τελευταίο και πλέον μήνα.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Γαλλία από την έναρξη της πανδημίας ανέρχονται πλέον σε 185.196.

Την Τετάρτη καταγράφηκαν επίσης 15 θάνατοι που συνδέονται με τον νέο κορωνοϊό. Πρόκειται για αριθμό υψηλότερο από τη μέση ημερήσια αύξηση που παρατηρήθηκε την τελευταία εβδομάδα.

Από την έναρξη της πανδημίας, οι νεκροί στη Γαλλία ανέρχονται σε 30.238.

Πάντως, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία μειώθηκε εκ νέου, ακολουθώντας την πτωτική τάση δύο μηνών.

Σημειώνεται ότι Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία και Βέλγιο υιοθετούν εκ νέου μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην κοινότητα.

Σε δεινή κατάσταση έχει περιέλθει η Ισπανία, όχι μόνο υγειονομικώς, αλλά και οικονομικώς, μετά τις ταξιδιωτικές οδηγίες που εκδόθηκαν από Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία, αποτρέποντας τα ταξίδια στη χώρα της Ιβηρικής.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Τέταρτη συνεχόμενη ημέρα ανόδου – 953 κρούσματα τον Ιούλιο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή