Διακόσμηση Ραφιών

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διακόσμηση ραφιών δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε όταν τα οργανώνουμε. Τα ράφια εκτός από πρακτικό ρόλο, μπορούν να συμμετέχουν ενεργά και στη διακόσμηση του κάθε χώρου.

Παρακάτω, έξυπνες προτάσεις που θα σας εμπνεύσουν να κάνετε τα ράφια σας πιο εντυπωσιακά.

Ο κώδικας της μονοχρωμίας

Όταν η διακόσμηση των ραφιών πραγματοποιείται με έναν κοινό χρωματικό κώδικα το αποτέλεσμα δεν θα είναι ποτέ λάθος. Μάλιστα, με την τοποθέτηση αντικειμένων σε ίδιες χρωματικές αποχρώσεις πετυχαίνετε μίνιμαλ ύφος με φινέτσα και στυλ.

Διακόσμηση Ραφιών-1

Διακόσμηση ραφιών με αγαπημένα αντικείμενα

Όπως και το υπόλοιπο σπίτι, έτσι και τα ράφια χρειάζεται να αντανακλούν την προσωπικότητά σας. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να τοποθετήσετε στα ράφια τα αγαπημένα σας αναμνηστικά, να βάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες σε εντυπωσιακές κορνίζες αλλά και να οργάνωσε σε συλλογές τα βιβλία σας.

Διακόσμηση Ραφιών-2

Διακόσμηση ραφιών με βάση το υλικό

Το συγκεκριμένο στυλ συμβάλλει στην επίτευξη ομοιομορφίας στα ράφια σας. Ειδικότερα, με την τοποθέτηση όλων των ξύλινων αντικειμένων σε ένα ράφι και όλων των γυάλινων σε άλλο μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Διακόσμηση Ραφιών-3

Διακόσμηση ραφιών με βάση την πρωτοτυπία

Ένας πρωτότυπος τρόπος είναι να διατηρήσετε μία ποικιλία στο ύψος του κάθε ραφιού και στην τοποθέτηση των αντικειμένων. Για παράδειγμα, δεν είναι απαραίτητη η κάθετη στοίβαξη όλων των βιβλίων σε κάθε ράφι. Αντιθέτως, μπορεί να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα όχι μόνο οριζόντια αλλά και κάθετη οργάνωση βιβλίων. Μάλιστα, η τοποθέτηση ενός αντικειμένου πάνω σε μία στοίβα με βιβλία μπορεί να απογειώσει την διακόσμηση των ραφιών σας.

Διακόσμηση Ραφιών-4

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή