Κορωνοϊός: Εικόνα συμμόρφωσης στα νησιά μετά τους πυκνούς ελέγχους

Κορωνοϊός: Εικόνα συμμόρφωσης στα νησιά μετά τους πυκνούς ελέγχους

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια εικόνα συμμόρφωσης παρατηρείται στα νησιά μετά τους πυκνούς ελέγχους που ξεκίνησαν.

Στη Μύκονο έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι σε έξι beach bar και 13 καταστήματα στο κέντρο, και έχουν εντοπιστεί τρεις παραβάσεις σχετικές με την ένταση του ήχου, το ωράριο λειτουργίας καθώς και την άδεια μουσικής. Υπήρξε, επίσης, μια σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή δικύκλου.

Στη Νάουσα της Πάρου έγιναν έλεγχοι σε επτά μπαρ και διαπιστώθηκε μία παράβαση σε εργαζόμενο για μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Στα Φηρά Σαντορίνης, διεξήχθησαν έλεγχοι σε 15 bar χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί καμία παράβαση.

Στη Χαλκιδική σφραγίστηκαν δύο καταστήματα για 15 μέρες γιατί είχαν μεγαλύτερη πληρότητα από την επιτρεπόμενη λόγω μέτρων για τον κορωνοϊό και στην Καβάλα συνελήφθη διοργανωτής συναυλίας γιατί στο ανοικτό θέατρο Ακοντίσματος είχε πληρότητα 90% αντί για 70% με αποτέλεσμα να μην τηρούνται οι αποστάσεις.

Παράλληλα πρόσθετους ελέγχους στην ακτοπλοΐα ξεκίνησε το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, τόσο κατά την επιβίβαση και αποβίβαση, όσο και πάνω στα πλοία.

Ηδη από το Σάββατο το πρωί έχουν διαπιστωθεί και έχουν επιβληθεί πρόστιμα σε δεκάδες παραβάσεις των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή