Νύφη ντύθηκε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας

Νύφη ντύθηκε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οκτώ μήνες μετά την ανάληψη των ηνίων της διακυβέρνησης στο Ελσίνκι, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν παντρεύτηκε τον από τα εφηβικά της χρόνια εκλεκτό της καρδιάς της.

Η 34χρονη πρωθυπουργός ανακοίνωσε την Κυριακή ότι το Σάββατο τέλεσε τον γάμο της με τον Μάρκους Ράικονεν και δημοσίευσε φωτογραφία του ζεύγους με ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια.

Η κυβέρνηση της Φινλανδίας ανακοίνωσε ότι ο γάμος έλαβε χώρα στην Κερασάντα, την επίσημη πρωθυπουργική κατοικία, παρουσία μόνο των οικογενειών και των στενών φίλων του ζευγαριού.

Νύφη ντύθηκε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας-1

Η κα Μάριν και ο κ. Ράικονεν είναι ζευγάρι εδώ και 16 χρόνια και έχουν μια κόρη δυόμιση ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Οταν εξελέγη στο σημερινό της αξίωμα η κα Μάριν ήταν η νεότερη στην ηγεσία κράτους σε όλο τον κόσμο, αλλά λίγες ημέρες αργότερα το ρεκόρ πήρε ο Αυστριακός καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς, που είναι κατά μερικούς μήνες νεότερός της.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή