Μια σύλληψη για εμπρησμό στο Πεδίον του Αρεως

Μια σύλληψη για εμπρησμό στο Πεδίον του Αρεως

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας Φιλιππινέζος πολίτης συνελήφθη για τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών στο Πεδίον του Άρεως. Την αντιμετώπιση του περιστατικού παραβατικότητας ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως έγραψε συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης, εντοπίστηκαν οκτώ εμπρηστικοί μηχανισμοί μέσα στο Πεδίο του Άρεως. «Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα», έγραψε ο κ. Πατούλης.

Ανέφερε μάλιστα, ότι «ο ένοχος ή οι ένοχοι θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά! Η ανομία και η καταστροφή του περιβάλλοντος ανήκουν στο παρελθόν!».

Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 15:30 τη Δευτέρα. Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που πήγαν στο σημείο ανέφεραν ότι κάηκαν 50 τετραγωνικά ξερόχορτα. 

Ωστόσο, τόσο η αστυνομία όσο και οι πυροσβέστες αναφέρουν ότι δεν βρήκαν εμπρηστικούς μηχανισμούς στην κατοχή του Φιλιππινέζου καθώς και ότι από μαρτυρίες αυτοπτών προκύπτει ότι προσπάθησε να βάλει φωτιά χρησιμοποιώντας αναπτήρα.

Ο άνδρας, που είναι ηλικίας 48 ετών, θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά-ψυχιατρικά προβλήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή