Τ. Θεοδωρικάκος: Σταδιακή προσέλευση υπαλλήλων στο Δημόσιο και τηλεργασία

Τ. Θεοδωρικάκος: Σταδιακή προσέλευση υπαλλήλων στο Δημόσιο και τηλεργασία

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επαναφορά του κλιμακωτού ωραρίου στον Δημόσιο Τομέα και την τηλεργασία για τους υπαλλήλους του Δημοσίου που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, ζήτησε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον επικεφαλής της ομάδας λοιμωξιολόγων και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον Covid-19, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Η επικοινωνία έγινε το πρωί της Τρίτης, αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε ο κ. Θεοδωρικάκος με τους προέδρους της ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ, Απόστολο Τζιτζικώστα και Δημήτρη Παπαστεργίου, καθώς και με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Κατά την τηλεδιάσκεψη, ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε εντατικοποίηση των ελέγχων εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού που διενεργούνται από τη Δημοτική Αστυνομία και τις υπηρεσίες Υγείας.

Στην τηλεδιάσκεψη μετείχε και η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του ΥΠΕΣ, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Εκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα – Χαρδαλιά το απόγευμα

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται ότι χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ακόμη 77 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα οκτώ εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4.737, εκ των οποίων το 54.7% αφορά άνδρες.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Ασυμπτωματικοί και προσυμπτωματικοί αύξησαν τα κρούσματα

Ορόσημο για τον ιό η 15η Αυγούστου

Κορωνοϊός: Η σωματική απομάκρυνση μειώνει τον R

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή