Κορωνοϊός: Κατέληξε 92χρονος – Στους 210 οι νεκροί

Κορωνοϊός: Κατέληξε 92χρονος – Στους 210 οι νεκροί

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή άφησε άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το Skai.gr, πρόκειται για άνδρα 92 ετών, ο οποίος κατέληξε το πρωί της Τετάρτης.

Οι θάνατοι από επιπλοκές του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα από την έναρξη της πανδημίας ανέρχονται πλέον σε 210.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη  ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 121 νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Πέντε κρούσματα εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, επτά ήταν «εισαγόμενα» κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως, 26 κρούσματα καταγράφηκαν στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, ενώ 47 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Μήνυμα του πρωθυπουργού

Το πρωί της Τετάρτης, μήνυμα κατά της χαλάρωσης και του εφησυχασμού έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ στάθηκε στη σημασία της χρήσης μάσκας, επισημαίνοντας πως «πρέπει να γίνει μόνιμος συνοδός μας».

Κατά την τοποθέτησή του στην έναρξη της τηλεδιάσκεψης για τον κορωνοϊό, τόνισε πως «πρέπει να ενεργοποιήσουμε και πάλι το εθνικό μας εμβόλιο που δεν είναι άλλο από το φιλότιμό μας και όλοι μαζί να τηρήσουμε τα μέτρα τα οποία μας υποδεικνύουν οι ειδικοί». Δήλωσε δε σίγουρος πως εφόσον τηρηθούν τα μέτρα όπως στην πρώτη φάση της πανδημίας «θα βγούμε νικητές και από αυτή τη δύσκολη μάχη».

Διαβάστε επίσης:

Νέοι περιορισμοί και έλεγχοι κατά της Covid-19

Σήμα κινδύνου από Τσιόδρα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή