Επένδυση με Ιωαννίδη για τον Παναθηναϊκό

Επένδυση με Ιωαννίδη για τον Παναθηναϊκό

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ κοντά σε επένδυση για το παρόν και κυρίως για το μέλλον βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όντας ένα βήμα πριν από την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό. Ο 20χρονος επιθετικός, γιος του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού Βασίλη Ιωαννίδη, είχε βρεθεί στο στόχαστρο όλων των «μεγάλων» ομάδων όταν πρωτοεμφανίστηκε στη Σούπερ Λίγκα πριν από δύο χρόνια, αλλά επέλεξε να παραμείνει στον Λεβαδειακό για να εξελιχθεί. Πέρυσι είχε 19 εμφανίσεις και 5 γκολ στη Σούπερ Λιγκ 2, ενώ είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες. Οι «πράσινοι» κινήθηκαν αθόρυβα και ήλθαν σε συμφωνία τόσο με την ομάδα του όσο και με τον ίδιο, χωρίς να ανησυχούν από τη «σφήνα» του Ολυμπιακού μέσω της Νότιγχαμ. Μόλις έγινε γνωστό το θέμα, επικοινώνησε μαζί του ο Ζοσέ Ανιγκό (επί των ημερών του έκανε ντεμπούτο στον Λεβαδειακό) ο οποίος εργάζεται πλέον στην αγγλική ομάδα και του έκανε δελεαστική πρόταση, αλλά ο Ιωαννίδης απάντησε αρνητικά.

• Με την παρουσία 39 παικτών ξεκινάει σήμερα στο Κορωπί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Χωρισμένοι σε ολιγομελή γκρουπ λόγω της COVID-19, οι «πράσινοι» θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και θα αρχίσουν προπονήσεις. Ο αριθμός τους είναι πολύ μεγάλος και αρκετοί εξ αυτών είτε θα παραμείνουν στην Κ-19, είτε θα δοθούν δανεικοί, είτε θα λυθεί το συμβόλαιό τους. Την τελική αξιολόγηση θα την κάνει ο Πογιάτος.

• Ο Λούκας Βιγιαφάνες θα είναι ο… 40ός παίκτης που θα ξεκινήσει προετοιμασία, αλλά δεν έχει κληθεί για σήμερα, καθώς δεν έχει κλείσει τυπικά η μεταγραφή του λόγω της διαφοράς ώρας με το Μεξικό που δυσκολεύει την ανταλλαγή των σχετικών εγγράφων. Αναμένονται υπογεγραμμένα τα τελευταία έγγραφα και μάλλον θα ανακοινωθεί σήμερα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή