Mόνο Κεφτέδες: O «Γαστρονόμος» κυκλοφορεί σήμερα με την Καθημερινή

Mόνο Κεφτέδες: O «Γαστρονόμος» κυκλοφορεί σήμερα με την Καθημερινή

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γαστρονόμος Αυγούστου είναι αφιερωμένος στον απόλυτο μεζέ του καλοκαιριού! Κεφτέδες όλων των ειδών σε 32 συνταγές από τους καλύτερους Έλληνες σεφ: με κρέας, με κοτόπουλο, με λαχανικά και χόρτα, με όσπρια, με τυριά, με ψαρικά.

 

Mόνο Κεφτέδες: O «Γαστρονόμος» κυκλοφορεί σήμερα με την Καθημερινή-1

 

Συνταγές που θα φτιάχνουμε ξανά και ξανά: Από τους κλασικούς μοσχαρίσιους κεφτέδες με δυόσμο (στην καλύτερη εκδοχή τους) και τους μυκονιάτικους χοιροσφαΐσιους μέχρι χταποδοκεφτέδες ουζάτους και μπακαλιαροκεφτέδες.

 

Mόνο Κεφτέδες: O «Γαστρονόμος» κυκλοφορεί σήμερα με την Καθημερινή-2

 

Και από κολοκυθοκεφτέδες μυρωδάτους με ντομάτα, φαλάφελ και σαντορινιούς ντοματοκεφτέδες μέχρι αξιώτικους πατατοκεφτέδες και κοκκινιστά κεφτεδάκια «μακάλο» από τη Φλώρινα.

 

AKOMΗ:

 

Mόνο Κεφτέδες: O «Γαστρονόμος» κυκλοφορεί σήμερα με την Καθημερινή-3

 

Λιχουδιές με σύκο: το απόλυτο φρούτο των διακοπών σε μαρμελάδα, λικέρ, γλυκό του κουταλιού και απίθανες αλμυρές εκπλήξεις: με μαστέλο σαγανάκι, με προσούτο μέσα σε φωλιές από κανταΐφι, σε τηγανίτες με φέτα και μέλι. 

 

Mόνο Κεφτέδες: O «Γαστρονόμος» κυκλοφορεί σήμερα με την Καθημερινή-4

 

Δροσερά αμυγδαλογλυκά διά χειρός Στέλιου Παρλιάρου. Από τούρτα μπαβαρουάζ αμυγδάλου μέχρι μπακλαβά με αμύγδαλο και αμυγδαλόπιτα χωρίς λιπαρή ουσία. 

 

Mόνο Κεφτέδες: O «Γαστρονόμος» κυκλοφορεί σήμερα με την Καθημερινή-5

 

+ Οι 100 αγαπημένες μας ταβέρνες για τις διακοπές αλλά και για κοντινές αποδράσεις: Φαγητά που έχουμε δοκιμάσει ξανά και ξανά, τραπέζια που αναπολούμε, μαγαζιά στα οποία επιστρέφουμε περισσότερες από μία φορές στις διακοπές μας και σε σύντομες αποδράσεις, σε νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Θα τις βρείτε ανά τοποθεσία, αλφαβητικά.

 

Mόνο Κεφτέδες: O «Γαστρονόμος» κυκλοφορεί σήμερα με την Καθημερινή-6

 

 

Ο Γαστρονόμος Αυγούστου κυκλοφορεί σήμερα με την Καθημερινή

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή