Λίβανος-έκρηξη: Πάνω από 60 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται

Λίβανος-έκρηξη: Πάνω από 60 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από 60 άνθρωποι συνεχίζουν να αγνοούνται στη Βηρυτό, τέσσερις ημέρες μετά την έκρηξη στο λιμάνι που κατέστρεψε την πρωτεύουσα του Λιβάνου και στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 150 ανθρώπους, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας.

«Ο αριθμός των νεκρών έχει φθάσει τους 154, εκ των οποίων οι 25 δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί», δήλωσε ο αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο, προσθέτοντας ότι υπάρχουν ακόμα πάνω από 60 αγνοούμενοι.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες ότι τουλάχιστον 120 από τους 5.000 και πλέον τραυματίες από την έκρηξη της Τρίτης βρίσκονται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, τουλάχιστον 43 Σύροι βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων της τεράστιας έκρηξης, μετέδωσε σήμερα, το τηλεοπτικό κανάλι Al-Mayadeen TV, επικαλούμενο την πρεσβεία της Συρίας στο Λίβανο.

Το αναφερόμενο τηλεοπτικό κανάλι έχει την έδρα του στο Λίβανο και βρίσκεται κοντά στην κυβέρνηση του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Διαβάστε επίσης

Ερευνες για ενόχους και επιζώντες στον Λίβανο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή