Τι απαντά ο Γ. Αντετοκούνμπο για το χτύπημα στον αντίπαλό του (βίντεο)

Τι απαντά ο Γ. Αντετοκούνμπο για το χτύπημα στον αντίπαλό του (βίντεο)

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχασε την ψυχραιμία του στον αγώνα με τους Washington Wizards ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου του παιχνιδιού και ενώ είχε ήδη χρεωθεί αρκετά φάουλ η επιβολή ενός ακόμη επιθετικού ήταν αυτή που πυροδότησε την έκρηξη των συναισθημάτων του.

Συγκεκριμένα, ο παγκοσμίου φήμης παίκτης έδωσε κουτουλιά στον Μόριτζ Βάγκνερ με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον αγώνα.

Ηταν η τέταρτη αποβολή του Αντετοκούνμπο στη διάρκεια της καριέρας του στο NBA. Πλέον, όπως μεταδίδει το Cbs Sports ο Αντετοκούνμπο κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού από επόμενο αγώνα.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε το λάθος του, επισημαίνοντας πως  δεν είχε κάτι με τον Βάγνκερ, απλώς έχασε το μυαλό του διότι κουράστηκε από τα διαρκή χτυπήματα που δέχεται σε κάθε παιχνίδι.

Επίσης, ανέφερε πως δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει αυτό ως δικαιολογία και πως οφείλει να παραμένει ψύχραιμος από εδώ και πέρα.

Η δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Ήταν μία άσχημη πράξη. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα το ξανάκανα. Είμαστε όλοι άνθρωποι όμως και κάνουμε λάθη. Πιστεύω ότι έχω κάνει εξαιρετική δουλειά όλη την σεζόν και στην καριέρα μου να κρατάω την ψυχραιμία μου, αλλά είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίζω μπάσκετ και να προχωρήσω.

Δεν νομίζω ότι ήμουν εκνευρισμένος με τον Βάγκνερ. Νομίζω ότι απλώς ήταν μία σειρά από βρώμικα χτυπήματα που το έχτισαν αυτό. Παίκτες να μου βάζουν τρικλοποδιά, να πέφτουν στα πόδια μου, να με κρατάνε, να με χτυπάνε. Όλα αυτά. Δεν έχω τίποτα με τον Βάγκνερ, απλώς σκεφτόμουν έχω όλα τα παιχνίδια που οι αντίπαλοί μου με χτυπάνε και έχασα το μυαλό μου για μία στιγμή.

Όπως είπα, αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα το άλλαζα και θα έμενα στο παιχνίδι. Πρέπει να ζήσω με αυτό. Λάθος μου. Πρέπει να μάθω από αυτό. Χαίρομαι που παίξαμε ωραίο μπάσκετ, περάσαμε καλά και νικήσαμε. Πρέπει να εστιάσουμε στα playoffs.

Συνήθως απλώς προσπαθώ να τελειώσω το παιχνίδι και να μην κάνω κάτι χαζό.

Κάποιες στιγμές απλώς για μερικά δευτερόλεπτα δεν σκέφτεσαι και κάνεις κάτι χαζό. Σε όλη την καριέρα μου πιστεύω ότι έχω καταφέρει να δείχνω συγκεντρωμένος και να μην επηρεάζομαι από αυτά που μου κάνουν οι αντίπαλες ομάδες. Σήμερα ήταν η μέρα και ελπίζω ότι ήταν η τελευταία φορά που αντέδρασα έτσι. Ξέρω ότι τα χτυπήματα θα συνεχίσουν να έρχονται».

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή