Κοντά στον Τράουκο βρίσκεται ο Ολυμπιακός

Κοντά στον Τράουκο βρίσκεται ο Ολυμπιακός

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ήδη κάτοικος του Λίβερπουλ (αφίχθη στην Αγγλία με το ιδιωτικό τζετ της ομάδας) και στον Ολυμπιακό κινούνται τάχιστα προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται στο μεταγραφικό διάστημα που έχουν μπροστά τους να χτίσουν από την αρχή την αμυντική τους γραμμή, καθώς εκτός από τον Ελληνα διεθνή, παρελθόν αποτελεί και ο Ελαμπντελαουί που πήγε στην Γκαλατάσαραϊ, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες αποχωρήσεις – πωλήσεις με δεδομένο το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Σεμέδο, ενώ στο κάδρο αρκετών ομάδων της Ευρώπης βρίσκεται και ο Σα. 

Οσον αφορά, λοιπόν, το αριστερό άκρο της άμυνας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Μιγκέλ Τράουκο. Οπως ανέφεραν χθες γαλλικά δημοσιεύματα, ο 28χρονος Περουβιανός διεθνής έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους» που τώρα πρέπει να τα βρουν και με την ομάδα του τη Σεντ Ετιέν, με την οποία έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γαλλική ομάδα κοστολογεί τον Τράουκο γύρω στα 3 εκατ. ευρώ. Μάλιστα στην περίπτωση που τελικά υπάρξει οριστική συμφωνία και ο παίκτης έρθει στον Ολυμπιακό, δημιουργείται ντόμινο και στον ΠΑΟΚ, καθώς τα ίδια δημοσιεύματα στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι η Σεντ Ετιέν για να καλύψει το κενό του θα κινηθεί για την απόκτηση του Γιαννούλη από τον «Δικέφαλο».

Οσον αφορά τη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Ραφίνια φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» λίστας. Ο Βραζιλιάνος (με γερμανικό διαβατήριο) αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο στη Φλαμένγκο, ενώ τα πιο «γεμάτα» επαγγελματικά του χρόνια τα έζησε στην Μπάγερν με την οποία πανηγύρισε και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2013.

Από κει και πέρα, όπως ανέφερε το ESPN, ο Ολυμπιακός ήρθε χθες σε συμφωνία με τον Μπόκα Τζούνιορς για τον δανεισμό για ακόμα έναν χρόνο του Φράνκο Σολδάνο. Οι πρωταθλητές Αργεντινής θα δώσουν στους «ερυθρόλευκους» 300.000 ευρώ ως «ενοίκιο» για τον 26χρονο επιθετικό. Τέλος, χθεσινό δημοσίευμα στη Ρωσία έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας για τον Γκιγιέρμε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή