Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το ΜΙΕΤ και ο Δήμος Υδρας παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας «Η Υδρα για τον Mario Vitti, Γραφείο με θέα, φωτογραφίες 1948-1981», με πλούσιο υλικό, που περιλαμβάνει πρόσωπα και πράγματα της λογοτεχνίας μας, αλλά και του κοσμοπολίτικου λόγιου περιβάλλοντος στο οποίο έζησε και έγραψε ο συγγραφέας – φωτογράφος. Αίθουσα τέχνης και πολιτισμού «Μελίνα Μερκούρη», έως 14/9.

– Σήμερα στις 6 μ.μ. ανοίγει τις πόρτες του το 3ο Chania International Photo Festival Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, παρουσιάζοντας φωτογραφίες από καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα διεξαχθεί ένα σεμινάριο φωτογραφίας από τον Νίκο Αποστολόπουλο. Εως τις 18 Αυγούστου.

– Το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου κλείνει με την ξεχωριστή συναυλία της Σαβίνας Γιαννάτου και των Primavera en Salonico, στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, με το Watersong –  τραγούδια για το νερό, τη ζωή και τον θάνατο, εμπνευσμένα από το τραγούδι του πνεύματος Αριελ της σαιξπηρικής «Τρικυμίας». Μαζί τους, η Τυνήσια ερμηνεύτρια Λάμια Μπεντίουι. Στις 14 και 15 Αυγούστου.

– Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει τη «Μήδεια» του Ευριπίδη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σαμοθράκης. Μια διασκευή της αρχαίας τραγωδίας, με τέσσερις ηθοποιούς και σε σκηνοθεσία της Ελένης Ζιάνα. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός». Στις 9 μ.μ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή