Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Σε μια πρωτοφανή κίνηση ματ, το μιούζικαλ «Diana», που βασίζεται στη ζωή της πριγκίπισσας της Ουαλλίας (φωτ.), θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix πριν από το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ. Το έργο είχε αρχικά προγραμματιστεί για το τέλος Μαρτίου, αλλά εξαιτίας της επιδημίας η παραγωγή διακόπηκε και ανακοινώθηκε νέα πρεμιέρα, για τον προσεχή Μάιο. Ωστόσο, το Netflix θα κάνει την κινηματογράφηση του έργου νωρίτερα, χωρίς ακροατήριο, στο θέατρο Longacre της Νέας Υόρκης, με το πρωτότυπο καστ, και θα πάρει την πρωτιά.

– Ενθουσιασμένες με τη γενναία δωρεά του Amazon Prime Video προς το ταμείο που θα βοηθήσει τους επαγγελματίες του θεάτρου σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες δήλωσαν οι ηθοποιοί Ολίβια Κόλμαν, Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ και η παραγωγός Φραντσέσκα Μούντι, οι τρεις γυναίκες που πήραν την πρωτοβουλία της σύστασής του. Η Amazon ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει με 6 εκατ. δολάρια την ευρωπαϊκή  παραγωγή ταινιών για το σινεμά και την τηλεόραση, καθώς και το θέατρο, βοηθώντας να ξεπεραστεί η κρίση.

– H επιτυχημένη σειρά βιβλίων «Harriet the Spy», που περιγράφει τις περιπέτειες μιας έφηβης κατασκόπου, της Χάριετ Μ. Γουέλς, στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1960 (καταγράφει στο σημειωματάριό της ό,τι συμβαίνει γύρω της προκειμένου να γίνει συγγραφέας), πρόκειται να γίνει τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων από την Apple+. Φωνή θα της δώσει η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μπίνι Φελστάιν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή