Τηλεοπτικό «άλμα» για ΠΑΟ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιντερνετικά μέσω του Παναθηναϊκός TV και τηλεοπτικά μέσω Cosmote TV με on demand διαδικασία και την αντίστοιχη χρέωση, που θα καθορισθεί ανά παιχνίδι ή συνολικά, θα μπορούν να παρακολουθήσουν στην προσεχή περίοδο οι φίλοι του Παναθηναϊκού τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της ομάδας τους για τη Σούπερ Λίγκα. Μετά το οριστικό ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τη Nova, η οποία είχε στην περασμένη περίοδο τα τηλεοπτικά δικαιώματά τους, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να διαβούν τον Ρουβίκωνα και να υλοποιήσουν μια κίνηση που ετοίμαζαν καιρό τώρα, ώστε να είναι απολύτως έτοιμοι εάν τους υποχρέωναν οι εξελίξεις να μην ανανεώσουν τη συμφωνία τους με το συνδρομητικό κανάλι. Και προέκυψε τελικά τέτοιο θέμα, καθώς η πρόταση των 5,7 εκατ. της Nova θεωρήθηκε σχεδόν προσβλητική για μια τόσο δημοφιλή ομάδα, με εκατομμύρια οπαδούς, όταν το αντίστοιχο συμβόλαιο του Ολυμπιακού είναι 11 εκατ. ευρώ ετησίως και της ΑΕΚ 6,5 εκατ. τη χρονιά. 

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει δική του παραγωγή των αγώνων και θα εμπλουτίσει το τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα προσφέρει στους οπαδούς του με πολλές εκπομπές αφιερωμένες στην αγαπημένη τους ομάδα. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες, όπως οι τιμές ανά παιχνίδι ανάλογα με τον αντίπαλο, ειδικά πακέτα για μέρος ή το σύνολο των αγώνων, εκπτώσεις, προνόμια κ.λπ. Η πρώτη μετάδοση θα γίνει αύριο, στο φιλικό με τη Μαρκό στο Κορωπί, θα έχει πιλοτικό χαρακτήρα και θα είναι διαθέσιμη χωρίς χρέωση διαδικτυακά μέσα από το paotv.gr ή το επίσημο website του Παναθηναϊκός TV και τηλεοπτικά μέσω Cosmote TV.

• Λόγω καθυστέρησης στην πτήση από την Αργεντινή, ο Φακούντο Σάντσες έχασε την ανταπόκριση από τη Μαδρίτη και αναμενόταν τελικά στην Αθήνα στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, με πολύωρη ταλαιπωρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή