Μύκονος: Λουκέτο σε «Nammos» και «Scorpios» μετά τον εντοπισμό πολλών κρουσμάτων

Μύκονος: Λουκέτο σε «Nammos» και «Scorpios» μετά τον εντοπισμό πολλών κρουσμάτων

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λουκέτο μπαίνει σε δύο δημοφιλή beach bar της Μυκόνου, το «Nammos» στην παραλία Ψαρρού και το «Scorpios» στην περιοχή Παράγκα, μετά από απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, καθότι εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα κορωνοϊού στο προσωπικό τους.

Τα κρούσματα διαπιστώθηκαν μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους που έκανε κλιμάκιο της ΓΓΠΠ, με επικεφαλής τον ίδιο τον γενικό γραμματέα, ο οποίος μετέβη γι' αυτό το σκοπό στη Μύκονο το περασμένο Σάββατο.

Το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με την Αστυνομία και κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, έκαναν τεστ στο προσωπικό των δύο beach bar, και τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν απόψε στις 21.00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τουλάχιστον 10 θετικά τεστ στον κορωνοϊό, γι' αυτό με απόφαση του κ. Παπαγεωργίου που εκδόθηκε άμεσα και ήδη δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, τα καταστήματα έκλεισαν από τις 22.00 το βράδυ μέχρι και τις 07.00 το πρωί της Παρασκευής, 4-9-2020, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση και να διαπιστωθεί η έκταση της διάδοσης του ιού, οπότε θα αποφασιστεί τι θα γίνει στην συνέχεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή