Φωνές Αναστασιάδη στους παίκτες

Φωνές Αναστασιάδη στους παίκτες

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποιος είδε χθες τον Αγγελο Αναστασιάδη και δεν τον φοβήθηκε… O προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν εκτός εαυτού μία ημέρα μετά την ισοπαλία με την Καστοριά και τον αποκλεισμό απ’ το κύπελλο Ελλάδας. «Κάποιοι δεν θα έπρεπε να παίζετε σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Ισως θα έπρεπε να παραιτηθώ ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν το κάνω γιατί αγαπώ αυτήν την ομάδα. Πρέπει να ξέρετε ότι όσοι δεν κάνουν θα φύγουν», είπε με έμφαση ο Αγγελος Αναστασιάδης μιλώντας προς τους παίκτες του στη χθεσινή προπόνηση. Στο μεταξύ, ο Λιάσος Λουκά είναι το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. O Κύπριος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα και αυτομάτως ο ΠΑΟΚ ενεργοποίησε το συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου που έχει με τον παίκτη. Προ των πυλών της ομάδας της Τούμπας βρίσκεται ο Δημήτρης Καφές, ενώ στασιμότητα παρατηρείται στην υπόθεση του Ανδράλλα.

Και τυπικά παίκτης του Ηρακλή είναι από σήμερα ο Μάγκνους Σελάντερ. O Σουηδός ποδοσφαιριστής έμεινε χθες ελεύθερος από τον Αρη και εκτός απίθανου απροόπτου θα κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, στον αυριανό αγώνα με τον Ιωνικό.

Στον Αρη, ο Γιάννης Μιχαλήτσος προανήγγειλε την απόκτηση του Κύπριου διεθνούς άσου Πέτρου Κοναφή. Ομως ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριάκος Θεοχάρους θεωρεί πως ο παίκτης έχει συμφωνία και συμβόλαιο με την ομάδα του και αν επιμείνει στη μετακίνησή του η ομάδα του θα ανάψει κόκκινο φως. «Εχουμε πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή μας για τον οποίο δαπανήσαμε 900 χιλιάδες δολάρια για να τον εντάξουμε στη δύναμή μας. O Κονναφής μάς εξαπάτησε όταν του δώσαμε βεβαίωση για τραπεζικό δάνειο και αυτός την απέσυρε και τη χρησιμοποίησε εναντίον μας για τη διασφάλιση των χρημάτων που του οφείλουμε. Είτε θετικά είτε αρνητικά, η υπόθεση θα κλείσει άμεσα».

Παράλληλα, ο Γιάννης Μιχαλήτσος αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής στην Ξάνθη: «Το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Εχουμε συνηθίσει με τα προβλήματα. Ελπίζω να έχω στη διάθεσή μου κάποιους παίκτες που δεν είχα στον προηγούμενο αγώνα. Εννοώ τους Σκέντζο, Διγκόζη και Πασσαλή. Παίρνουμε μεγάλη βοήθεια από τους μικρούς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή