«Αν τολμάτε ξανακάντε το»

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αστραψε και βρόντηξε χθες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. O μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού τιμώρησε με πρόστιμο – μαμούθ τον Εκι Γκονζάλες και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο για το επεισόδιο που είχαν στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τη Χαλκηδόνα, όταν αντάλλαξαν βαριές κουβέντες για μια χαμένη μπαλιά, με κατάληξη ένα χαστούκι του Αργεντίνου στον ομογενή επιθετικό. O Γκονζάλες τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50 χιλ. ευρώ (17 εκατ. δρχ.) και ο Παπαδόπουλος με 25 χιλ. ευρώ (8,5 εκατ. δρχ.). Είναι οι μεγαλύτερες χρηματικές ποινές που έχουν επιβληθεί ποτέ σε ποδοσφαιριστές ελληνικών ομάδων.

Η απόφαση του «Τζίγκερ» άφησε άφωνους τους δύο θερμόαιμους ποδοσφαιριστές και τους συμπαίκτες τους. Τέτοια επεισόδια δεν συμβαίνουν κάθε μέρα σε μεγάλες επαγγελματικές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν είναι και πρωτοφανή, ειδικά σε περιόδους μεγάλης πίεσης. Είναι μια απόφαση ενδεικτική των προθέσεων της διοίκησης να κρατήσει την πειθαρχία στα αποδυτήρια και να μη δώσει σε κανένα την αφορμή να ξεστρατίσει, τώρα που το πρωτάθλημα και το Κύπελλο μπαίνουν στην τελική ευθεία. Ανάλογη κίνηση είχε γίνει και μετά την ισοπαλία με τον Ακράτητο, όταν οι παίκτες τιμωρήθηκαν με 5 χιλ. ευρώ και το ποσό αυτό παρακρατήθηκε αμέσως από τις αποδοχές τους. O Γιάννης Βαρδινογιάννης δέχθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του τον Γκονζάλες, ενώ ο Παπαδόπουλος απολογήθηκε στον Ζάετς. Πέρα από το πρόστιμο, και οι δύο άκουσαν δριμύτατες παρατηρήσεις. O Σουμ δεν είχε καμία εμπλοκή στο επεισόδιο, παρότι έγινε μπροστά του και άφησε τον Ζάετς να χειριστεί την υπόθεση. Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε από τους παίκτες του, γιατί δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο να φθάνουν στα πράγματα στα άκρα και να μην υπάρχει η παρέμβαση του προπονητή.

Το περιστατικό αυτό δεν ήταν το μόνο δυσάρεστο για τον Παναθηναϊκό. Οι εξετάσεις που έκανε ο Ζουτάουτας έδειξαν ότι έχει πρόβλημα στο γόνατο και σήμερα το πρωί θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Οι ελπίδες να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ελάχιστες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή