«Δεκάρι» της Μπενφίκα ο Γιώργος Καραγκούνης

«Δεκάρι» της Μπενφίκα ο Γιώργος Καραγκούνης

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη φανέλα της Μπενφίκα με το Νο 10 στην πλάτη που είχε μείνει χωρίς κάτοχο από τότε που την αποχωρίστηκε ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς, φορά από χθες ο Γιώργος Καραγκούνης! Οι μαραθώνιες διαπραγματεύσεις του (κράτησαν εφτά μήνες) με τη μεγαλύτερη ομάδα της Πορτογαλίας καρποφόρησαν και χθες ο διεθνής άσος παρουσιάστηκε επισήμως από τους «αετούς της Λισσαβώνας», αφού πρώτα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. «Είμαι πανέτοιμος να προσφέρω πολλά στη νέα μου ομάδα. Μίλησα με τον κ. Κούμαν για ένα λεπτό και με συνεχάρη. Θα είμαι έτοιμος για τον αγώνα με τη Σπόρτινγκ στις 10 Σεπτέμβρη. Γνωρίζω ότι ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. H Μπενφίκα έχει κατακτήσει το κύπελλο Πρωταθλητριών και απολαμβάνει το σεβασμό όλων. Εχει μεγάλη ιστορία», δήλωσε ο Καραγκούνης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ιντερ ύστερα από δύο χρόνια επίμονης αλλά άκαρπης προσπάθειας να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της. «Θέλω να κερδίσω τίτλους», συμπλήρωσε και έδειξε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την επιστροφή του στο «Ντα Λουζ», το γήπεδο όπου έζησε τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, με την κατάκτηση του Εuro.

Εκτός Ιταλίας θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Λάμπρος Χούτος. Οι καλές εμφανίσεις του στα φιλικά δεν έπεισαν τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να τον κρατήσει στην Ιντερ και για να μην μείνει παροπλισμένος, αποφασίσθηκε να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Εντονο ενδιαφέρον έδειξε η Μαγιόρκα, με την οποία επήλθε αρχική συμφωνία για ένα χρόνο. Ενας άλλος «Ιταλός», ο Ζήσης Βρύζας, απέρριψε την πρόταση να δοθεί δανεικός από τη Φιορεντίνα στην Κάλιαρι ή την Ασκολι και παραμένει μετέωρος. Αντίθετα, ο Σωτήρης Κυργιάκος συμφώνησε να επιστρέψει στη Ρέιντζερς για ένα χρόνο έναντι 1,4 εκατ. ευρώ, αρκεί να δικαιωθεί στη δικαστική διαμάχη του με τον Παναθηναϊκό και να μείνει ελεύθερος. H απόφαση της FIFA αναμένεται στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή