ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΑΡΙΣΑ: Μεταγραφικός πυρετός στην ΑΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα ενδιαφέρεται για τον Σέρβο επιθετικό Πέριτσα Ογκνιένοβιτς και οι διοικούντες τον σύλλογο φέρονται να έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη. Ο 29χρονος άσος υπήρξε από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Σερβίας. Τον Ιανουάριο του 1999 αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι του ποσού των περίπου 5.000.000 ευρώ. Ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει και ύστερα από χρόνια έφυγε για την Καϊζερσλάουτερν. Επόμενος σταθμός του η Ντιναμό Κιέβου, όπου αγωνιζόταν έως την περίοδο 2005 – 2006. Τον Αύγουστο του 2005 δόθηκε δανεικός στη γαλλική Ανζέρ, ενώ το καλοκαίρι έπαιξε και στο κύπελλο Μαλαισίας με τη Σελανγκόρ. Με τη φανέλα της εθνικής αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια στο παγκόσμιο κύπελλο του 1998 στη Γαλλία.

ΑΡΗΣ: Την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας με τον Ογιος μελετάει η ΠΑΕ, ενώ ο Λάμπρος Σκόρδας ευχήθηκε: «Μακάρι να τον κρατήσουμε για 20 χρόνια».

ΖΙΟΒΑΝΙ: Ο Βραζιλιάνος εξακολουθεί να μην έχει δώσει σημάδια ζωής, με αποτέλεσμα να θεωρείται πλέον ξένο σώμα από τον Εθνικό. Τον δρόμο της φυγής αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Αμπαλό, Εμπολί, που δεν εμφανίστηκαν στην προπόνηση, ενώ δύσκολη θεωρείται και η περίπτωση των Ζιόκα, Βινσά και Μάρκες, οι οποίοι θέλουν μεν να μείνουν, δεν συμπεριλαμβάνονται όμως στα πλάνα του Τζόκο Χατζιέφσκι.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014: Την υποψηφιότητά της για τη διοργάνωση του 2014 κατέθεσε χθες επισήμως η Βραζιλία. Η FIFA έχει ανακοινώσει ότι το συγκεκριμένο Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί στη Νότια Αμερική, αλλά υπάρχουν πολλές αμφιβολίες ως προς την ικανότητα της χώρας του καφέ να το φιλοξενήσει. Ενδιαφέρον για τη διοργάνωση έχει δείξει και η Κολομβία, ενώ δεν αποκλείεται υποψηφιότητα και της Αργεντινής.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Ο Αλαν Κέρμπισλι είναι από χθες ο νέος προπονητής των «σφυριών», στη θέση του απολυθέντος Αλαν Πάρντιου. Ο Κέρμπισλι, που μεγαλούργησε ως τεχνικός της Τσάρλτον, είχε αγωνιστεί με τη Γουέστ Χαμ στη δεκαετία του 1970.

ΡΕΑΛ: Απαισιοδοξία επικρατεί στην πλειοψηφία των φιλάθλων της «βασίλισσας», αφού δεν βλέπουν την ομάδα τους να είναι έτοιμη να επιστρέψει στους τίτλους. Σε σχετικό δημοψήφισμα που έκανε η Marca, το 58,9% των ερωτηθέντων εμφανίστηκε αρνητικό, ενώ μόνο το 41,1% βλέπει θετικά την επικείμενη κυριαρχία της Ρεάλ σε Ισπανία και Ευρώπη. Οι περισσότεροι οπαδοί εμφανίστηκαν δυσαρεστημένοι με τον «ιταλικό» τρόπο παιχνιδιού που εφαρμόζει ο Φάμπιο Καπέλο, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια, τα οποία συνήθως τελειώνουν με αποδοκιμασίες, παρά με χαμόγελα και χειροκροτήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή