Αρνείται την ομολογία του τώρα ο υπαξιωματικός Π.Ν.

Αρνείται την ομολογία του τώρα ο υπαξιωματικός Π.Ν.

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο φόβο του, στην κακοποίηση που όπως υποστηρίζει υπέστη από μπράβους του νυχτερινού κέντρου «Caramela», αλλά και στον συνδυασμό αλκοόλ και ηρεμιστικών χαπιών που είχε καταναλώσει απέδωσε την αρχική ομολογία του, ενώπιον της 22ης τακτικής ανακρίτριας όπου απολογήθηκε χθες ο 31χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Χρήστος Λουκόπουλος. Ο ίδιος και άλλα εννέα άτομα κατηγορούνται ότι εμπλέκονται σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου σε βάρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Caramela».

Με την ολοκλήρωση της απολογίας του ο 31χρονος καθώς και ο αστυνομικός Ιωάννης Πιπεράς κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ ο πορτιέρης του «Caramela» Κωνσταντίνος Μιχάλης και ο Θανάσης Ρήγας -αδελφός υπαλλήλου επιχειρηματία ανταγωνιστικού μαγαζιού- αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Απαντες αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ενώ ενδιαφέρον έχει η εξήγηση που έδωσε ο 31χρονος οπλίτης στην ανακρίτρια ως προς τα όσα αρχικά ομολόγησε. «Φοβόμουν, τώρα νιώθω ασφαλής και λέω την αλήθεια», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ουδεμία σχέση έχει με τον «κόσμο της νύχτας» και υποστήριξε ότι τα όσα είπε ήταν εξαιτίας πιέσεων και απειλών που υπέστη από τον ιδιοκτήτη του κέντρου «Caramela».

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, ο 31χρονος υποστήριξε ότι βρέθηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο και ότι οι «μπράβοι» του μαγαζιού τον χτύπησαν και απείλησαν να βλάψουν την οικογένειά του εάν δεν υποστηρίξει τα όσα στη συνέχεια ομολόγησε.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε επίσης ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ηρεμιστικών χαπιών, ενώ ζήτησε και τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης καθώς στο παρελθόν, κατά δήλωσή του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία έχει κατά καιρούς νοσηλευθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή