Παρουσιάστηκαν Μπελούτσι, Σίσιτς

Παρουσιάστηκαν Μπελούτσι, Σίσιτς

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της χειμερινής περιόδου παρουσίασε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε εκδήλωση στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Δεν αποκλείεται, όμως, στους Φερνάντο Μπελούτσι και Μίρνες Σίσιτς να προστεθεί και άλλο όνομα, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρος Κόκκαλης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο και άλλης μεταγραφής: «Εχουμε δικαίωμα μεταγραφών ώς το τέλος του μήνα και θα δούμε αν υπάρξει κάτι για το οποίο θα χρειαστεί να σας ξαναταλαιπωρήσουμε».

Ο Φερνάντο Μπελούτσι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω αν αληθεύει πως με ήθελαν ομάδες όπως η Ιντερ και η Πόρτο. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Ηθελα να έρθω σε μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, όπως ο Ολυμπιακός, που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Διευκρίνισε δε ότι του αρέσει να παίζει σε όποια θέση και αν επιλέξει ο προπονητής του. Δεν γνωρίζει, πάντως, αν θα γίνει ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού, καθώς πάνω απ’ όλους και απ’ όλα είναι η νέα του ομάδα.

Ο Μίρνες Σίσιτς αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Υπενθυμίζεται πως ο Τάκης Λεμονής προτίμησε να τον χρησιμοποιήσει στο «Καυταντζόγλειο» παρά το γεγονός ότι είχε κάνει λίγες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα: «Ηταν δύσκολο, γιατί είχα 4-5 προπονήσεις, αλλά προσπάθησα να κάνω το καλύτερο και αυτό που μου ζήτησε ο προπονητής. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαι καλύτερος». Τόσο ο Ιλια Ιβιτς, όσο και ο Τάκης Λεμονής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόκτηση των Μπελούτσι και Σίσιτς.

Χθες, συνεχίστηκε η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Τάκης Λεμονής σε ομιλία του προς τους παίκτες, τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί στις στημένες φάσεις. Παράλληλα, θα περιμένει και την αυριανή προπόνηση για να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Ακη Στολτίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Απίθανο θεωρείται να παίξει ο Κριστιάν Λεντέσμα, ενώ εκτός αποστολής θα μείνει ο Μπελούτσι, καθώς χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Στις κερκίδες του Σταδίου Καραϊσκάκη θα βρεθούν και εκπρόσωποι της Πόρτσμουθ, πλην των Γιουβέντους, Ντόρτμουντ και Μονακό, για να παρακολουθήσουν μεταγραφικούς τους στόχους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή