Επαγγελματική νίκη ΠΑΟ με θετικό ντεμπούτο Καπόνο

Επαγγελματική νίκη ΠΑΟ με θετικό ντεμπούτο Καπόνο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νίκη ρουτίνας με θετικό ντεμπούτο του Τζέισον Καπόνο, ήταν το διπλό κέρδος του Παναθηναϊκού στον εξ αναβολής αγώνα με τον Πανιώνιο (74-61) για την 9η αγωνιστική. Οι «πράσινοι» ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο με τριπλάσιες ασίστ (12-4) και απόλυτη υπεροχή στα ριμπάουντ (27-7). Σε 12.35” λεπτά συμμετοχής, ο Καπόνο είχε 5 πόντους με 1/3 δίποντα και 1/2 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα. Ο Πανιώνιος είχε σημαντική αστοχία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι «πράσινοι» (16 τον αριθμό στο 30′). Οι «κυανέρυθροι» πλησίασαν σε 58-52, αλλά ο Μπανκς έδωσε βαθιά «ανάσα» στον Παναθηναϊκό με πέντε συνεχόμενους πόντους και στην τέταρτη περίοδο, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη, με συντηρητικό ρυθμό.

ΠΑΟ: Μπράμος 8 (2), Πάνκο 2, Ματσιούλις 7, Καπόνο 5 (1), Λάσμε 20, Τσαρτσαρής 8, Διαμαντίδης 13 (1), Μπανκς 10 (1), Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος 2, Σκορδίλης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπόγρης 3, Μοτσενίγος, Αθηναίου 8 (2), Κις 3 (1), Μίλμπουρν 7 (1), Αθανασούλας 2, Γιάνκοβιτς 14 (2), Καββαδάς, Παππάς 18 (2), Ντραγκίσεβιτς 2, Μπούκερ 4.

– O Τζέιμς Γκιστ που ανήκει στη Μάλαγα, η οποία συμμετέχει στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκας, προανήγγειλε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, μέσω ανταλλαγής με τον Αντι Πάνκο.

«Φεύγω για τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής (σ.σ. Γιασμίν Ρέπεσα) δεν με θέλει κι έτσι δεν θέλω να μείνω για να ζεσταίνω τον πάγκο» ανέφερε ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ (2,06μ.) στον προσωπικό λογαριασμό του στο Διαδίκτυο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή