Η ΕΠΟ προκαλεί νέες αντιδράσεις

Η ΕΠΟ προκαλεί νέες αντιδράσεις

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί η «αμέλεια» της ΕΠΟ να εγκρίνει εγκαίρως τις προκηρύξεις των δύο επαγγελματικών πρωταθλημάτων, αποφασίζοντας πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από το τρέχον πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και αντιστοίχως πόσες θα προβιβαστούν από τη Φούτμπολ Λιγκ. Η απόφαση που πήρε την περασμένη εβδομάδα να «παραπέμψει» το θέμα στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο παρακάμπτοντας το αρ. 7 του ΚΑΠ θα συζητηθεί στα σημερινά Δ.Σ. των δύο επαγγελματικών λιγκών με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε αυτό της «μικρής λίγκας» όπου υπάρχει ανησυχία για τη συγκεκριμένη μεθόδευση. Χθες η Ξάνθη, εξέδωσε για δεύτερη φορά ανακοίνωση για το θέμα απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γ. Σαρρή.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «…Σας καλούμε πλέον άμεσα να μας απαντήσετε, σ’ αυτό το πρωτάθλημα που η ομάδα μας συμμετέχει, πόσες ομάδες υποβιβάζονται και με ποιο τρόπο προκειμένου να κάνουμε ή να μην κάνουμε τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση ή όχι της ομάδας μας μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Το αυτονόητο για το φίλαθλο κοινό ήταν να γνωρίζουν οι ομάδες με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος τους όρους του παιχνιδιού. Εχουμε καταντήσει πλέον να "παρακαλάμε" προκειμένου να γνωρίζουνε και ο φίλαθλος κόσμος και οι ομάδες, τους όρους αυτού του παιχνιδιού που στη χώρα μας λέγεται ποδόσφαιρο. Ας αναλάβει η ΕΠΟ τις ευθύνες που της αναλογούν κι ας αποφασίσει "χθες" αυτό που έπρεπε να γνωρίζουμε από τις 17 Αυγούστου. Κύριε Σαρρή σας καλούμε αυτή τη φορά να μην είσαστε ασυνεπής…

Μη συνεχίσετε να δίνετε "τροφή" σε αυτούς που μιλάνε ή θα μιλάνε σε λίγο για μαγειρέματα».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή