ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Δημιουργικά σεμινάρια στο κέντρο της Αθήνας

Η Χ.Α.Ν. Αθηνών (YMCA ATHENS) είναι μια οργάνωση νέων που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1892, εργάζεται συστηματικά και αθόρυβα σε 135 χώρες του κόσμου.Σκοπός της είναι η εθελοντική και κοινωνική προσφορά, διοργανώνει προγράμματα και δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά επιμορφωτικού, εκπαιδευτικού, αθλητικού, αλλά και ψυχαγωγικού χαρακτήρα σε Αθήνα, Νίκαια, Κηφισιά, Σαλαμίνα κ.α.

Τα σεμινάρια στην Χ.Α.Ν Αθηνών δίνουν την δυνατότητα σε άτομα κάθε ηλικίας να απασχοληθούν και να καταπιαστούν με κλάδους που υπακούουν σε ποικίλλα ενδιαφέροντα.

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα για εκμάθηση ξένων γλωσσών (Αγγλικά,Ισπανικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Γαλλικά και Ελληνικά για ξένους (Greek for foreigners)), μέσα από την κουλτούρα και την ιστορία της εκάστοτε χώρας. Εκμάθηση χρήσης και λειτουργίας ηλεκτρονικών υπολογιστών και παροχή ειδικών γνώσεων περί συντήρησης και αποκατάστασης αντικειμένων τέχνης και οικιακής χρήσης.

Πολλά από τα διαθέσιμα σεμινάρια και εργαστήρια παρουσιάζουν εικαστικό ενδιαφέρον. Τμήματα χειροτεχνικών δημιουργιών, όπως είναι τα τμήματα αγιογραφίας, κεραμικής, δημιουργίας εργόχειρων και κοσμήματος, ραπτικής - ενδυματολογίας, ζωγραφικής, δημιουργικής γραφής και φωτογραφίας, κεντρίζουν την προσοχή. Τέλος, οι σπουδαστές της Χ.Α.Ν έχουν την δυνατότητα να κάνουν το δικό τους ραδιόφωνο μέσα από το εργαστήριο ραδιοφωνικής παραγωγής.

Η Χ.Α.Ν βρίσκεται στην Ακαδημίας 36 και Ομήρου 10672 στην Αθήνα, ενώ για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 2103614944, e-mail:semxanathens@gmail.com και Facebook: Χαν Αθηνών.

Online