Ο Φώτης Καϋμενάκης στη θέση του Π. Μπαλτάκου

Ο Φώτης Καϋμενάκης στη θέση του Π. Μπαλτάκου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αρεοπαγίτης Φώτης Καϋμενάκης είναι, όπως αναμενόταν, ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, στη θέση του Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Ο αρεοπαγίτης κ. Καϋμενάκης είναι πρόεδρος και επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής και μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Δικαστικών Μελετών.

Ο πρωθυπουργός προχώρησε χθες στην άμεση αποπομπή του κ. Τάκη Μπαλτάκου μετά τη δημοσιοποίηση υποκλαπείσας βιντεοσκοπημένης συνομιλίας που είχε ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας της κυβέρνησης με τον υπόδικο βουλευτή της Χρ. Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Η συνομιλία, την οποία η Χ.Α. εκμεταλλεύτηκε προκειμένου να δημιουργήσει εικόνα εις βάρος της πλεκτάνης ενόψει και των εκλογών του Μαΐου, προκάλεσε σοκ στο πρωθυπουργικό γραφείο και τις οξύτατες αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων, ενώ είχε ως αποτέλεσμα να εξωθηθεί σε παραίτηση ο μέχρι χθες γραμματέας της κυβέρνησης, αλλά και να πληγεί βάναυσα το θετικό για την κυβέρνηση επικοινωνιακό κλίμα μετά την έγκριση εκταμίευσης της δόσης από το Eurogroup.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή