ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Cambridge: Online πιστοποίηση μάθησης αγγλικών

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Το Cambridge English, μέσω της υπηρεσίας computer-basedtesting, παρέχει μία επιπλέον δυνατότητα στους υποψηφίους εφόσον θα μπορούν πλέον να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης αγγλικών σε εναλλακτικές ημερομηνίες μέσα στο χρόνο, χωρίς να απαιτείται αναμονή στις κύριες εξεταστικές περιόδους Μάιου και Δεκεμβρίου.

Κάθε σχολική χρονιά οι νέες ημερομηνίες εξέτασης ανακοινώνονται από το CambridgeEnglishκαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ακόμα και 15 ημέρες πριν την ημερομηνία στην οποία επιθυμούν να εξεταστούν.

Οι computer-based εξετάσεις αφορούν όλα τα επίπεδα, από Α2 (Key) μέχρι και Γ2 (Proficiency) και δίνουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερώνονται για τα αποτελέσματά τους σε 2 μόλις εβδομάδες μετά τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Το computer-basedtesting παρέχει μία σειρά εξατομικευμένων παροχών όπως τη δυνατότητα καθορισμού της έντασης στο Listening από τον υποψήφιο κατά τη διάρκεια της εξέτασης και φυσικά τη δυνατότητα να επιλέξει ο καθένας την επιθυμητή ημερομηνία εξετάσεων, χωρίς πίεση και άγχος.

Ο αριθμός των υποψηφίων σταcomputer-basedtests έχει ήδη ξεπεράσειτους 150.000 παγκοσμίως, μόλις 16 μήνες μετά τη δημιουργία της νέας πλατφόρμας, που δημιουργήθηκε προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία των υποψηφίων συνολικά.

Ζητήστε ένα δωρεάν δείγμα computer-basedtest εδώ
Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του CambridgeEnglish στο Facebook

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ