Για χρέη του ΚΘΒΕ στο ΙΚΑ συνελήφθη ο Γ. Βούρος

Για χρέη του ΚΘΒΕ στο ΙΚΑ συνελήφθη ο Γ. Βούρος

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος συνελήφθη ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Γιάννης Βούρος. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και εν συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, καθώς οι οφειλόμενες εισφορές έχουν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης.

Συγκεκριμένα, η σύλληψη αφορούσε τη μη καταβολή χρηματικού ποσού από το ΚΘΒΕ, ύψους 250.510.55 ευρώ, για το χρονικό διάστημα από 01-11-2013 έως 30-11-2013. Για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ, συνελήφθησαν, εξάλλου σημερα, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο Ι.Κ.Α. κατ' εξακολούθηση και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι οφειλές ανέρχονται στο χρηματικό ποσό του 1.536.814,64 ευρώ και αφορούν το χρονικό διάστημα από 01-07 έως 31-08-2013, κατά τη διάρκεια του οποίου ήταν υπεύθυνοι οι συλληφθέντες, ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, αντίστοιχα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή