Πρόταση για ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα απο τον ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση για ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα απο τον ΣΥΡΙΖΑ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόταση για τη διεξαγωγή ντιμπέϊτ μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα υπέβαλλε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου.

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να διεξαχθούν δύο συζητήσεις: η πρώτη να αφορά τις οικονομικές εξελίξεις που άπτονται του νέου μεσοπρόθεσμου και του νέου μνημονίου και η δεύτερη τα εθνικά και ευρωπαϊκά θέματα.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε αναρμόδιος για να απαντήσει, αλλά δεσμεύτηκε να μεταφέρει την πρόταση. Αναρμόδια, επίσης, δήλωσε και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άν. Ασημακοπούλου, με την οποία υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία.

«Τελικώς» αναφέρει η ανακοίνωση «παρέπεμψαν και οι δύο στη διακομματική επιτροπή, η οποία όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μιχελάκη, έχει ολοκληρώσει το έργο της» και καταλήγει:

«Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του κ. Σαμαρά στη πρότασή μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προσηλωμένος στην αρχή του ανοιχτού διαλόγου και της πλήρους διαφάνειας όσον αφορά τις θέσεις και τις προθέσεις των κομμάτων πριν την επερχόμενη κάλπη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή