Διαψεύδει τα λεγόμενα Κασιδιάρη η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών

Διαψεύδει τα λεγόμενα Κασιδιάρη η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), αρεοπαγίτης, Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, με δήλωσή της, διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής «αποδίδει ως δήθεν λεχθέντα, τόσον από εμέ, όσο και από την ανακρίτρια της σχετικής υπόθεσης».

Τα λεχθέντα από την πλευρά της Χρυσής Αυγής είναι «απολύτως ανακριβή και στερούνται σοβαρότητας» τονίζει η πρόεδρος της ΕΔΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε στη Βουλή ότι η κ. Θάνου έλεγε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, και συγκεκριμένο δικαστικό επιτελείο ετοιμάζουν τη δίκη της ΧΑ, που θα είναι ένα τηλεοπτικό γεγονός, ενώ έκανε λόγο και για «μυστικές συναντήσεις Σαμαρά- δικαστικών».

Εξάλλου, ο κ. Κασιδιάρης, επικαλούμενος ανώνυμη επιστολή δικαστή, ανέφερε ότι η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα, δέκα ημέρες πριν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, «χοροπηδούσε από χαρά και ούρλιαζε: ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση της ΧΑ και θα τους χώσω όλους μέσα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή