Ο Παναθηναϊκός… ξανά μαζί με Πούσκας

Ο Παναθηναϊκός… ξανά μαζί με Πούσκας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανήμερα την επέτειο των 43 χρόνων από τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ, της μεγαλύτερης επιτυχίας του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο, επέλεξε ο Παναθηναϊκός να τιμήσει με ένα ξεχωριστό τρόπο τον άνθρωπο που συνέβαλε τα μέγιστα για να γραφτεί η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του. Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Φέρεντς Πούσκας στο γήπεδο της Λεωφόρου έγιναν χθες με κάθε επισημότητα, παρουσία του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπαν, ενώ νωρίτερα εγκαινιάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων έκθεση με αναμνηστικά της μεγάλης καριέρας του «καλπάζοντος συνταγματάρχη», η οποία θα είναι ανοικτή μέχρι τις 22 Ιουνίου. Τιμήθηκαν, επίσης, οι παλαίμαχοι άσοι του Παναθηναϊκού εκείνης της εποχής και οι εκδηλώσεις έκλεισαν με ένα φιλικό της ομάδας των Νέων με την ακαδημία Πούσκας.

• Αναβολή λίγων ακόμα ημερών παίρνει η υπόθεση του Χρήστου Μπούρμπου. Η προσφυγή του εκδικάστηκε χθες ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, αλλά ο ΟΦΗ αμφισβήτησε το ποσό των 350 χιλ. ευρώ που ζητεί και πήρε προθεσμία μέχρι τις 16 Ιουνίου για να προσκομίσει τα σχετικά παραστατικά. Η απόφαση θα βγει μία εβδομάδα αργότερα και εφόσον ο 31χρονος αμυντικός μείνει ελεύθερος όπως αναμένεται, θα υπογράψει εν συνεχεία συμβόλαιο με τους «πράσινους» με τους οποίους έχει συμφωνήσει σε όλα.

• Τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γκάνας έχει στο στόχαστρό του ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ της αφρικανικής χώρας. Πρόκειται για τον 20χρονο επιτελικό μέσο Ογκουστίν Οκρα, διεθνή με την ομάδα U20 της Γκάνας. Ο Οκρα αγωνίζεται και ως αριστερό εξτρέμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή