Χαμηλοί τόνοι έναντι Λυκούδη στη ΔΗΜΑΡ

Χαμηλοί τόνοι έναντι Λυκούδη στη ΔΗΜΑΡ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ουδέν σχόλιον» ήταν η επίσημη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ σε όσα είπε προχθές ο κ. Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος όχι μόνον απέδωσε προσωπικές ευθύνες στον κ. Φ. Κουβέλη για την εκλογική συντριβή του κόμματός του, αλλά προανήγγειλε τη δική του συμμετοχή στις διεργασίες ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, ανεξαρτήτως των επιλογών της Αγ. Κωνσταντίνου. Συνεργάτες του προέδρου της ΔΗΜΑΡ επιχειρούσαν παράλληλα να ρίξουν τους τόνους της αντιπαράθεσης ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής. «Δεν καταλαβαίνουμε γιατί χαρακτηρίζονται στον Τύπο τόσο αποκλίνουσες οι απόψεις του κ. Λυκούδη», έλεγαν στελέχη της Αγ. Κωνσταντίνου και υποστήριζαν ότι ο κ. Κουβέλης προτίθεται να μετάσχει σε οποιονδήποτε διάλογο τόσο με το ΠΑΣΟΚ όσο και με το «Ποτάμι», «χωρίς προαπαιτούμενα, αλλά και χωρίς προεξοφλήσεις». Υπονοούσαν έτσι ότι η μόνη διαφορά που διαπιστώνουν στις απόψεις του κ. Λυκούδη με αυτές του κ. Κουβέλη είναι ότι ο τελευταίος αποκλείει κάθε περίπτωση να ξανασυνεργασθεί με τη Ν.Δ., προκαλώντας με τον τρόπο αυτό και τον πρώην γραμματέα να διασαφηνίσει αν επιζητεί το αντίθετο.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Κουβέλης προτίθεται να θέσει σε ψηφοφορία αύριο στην Κ.Ε. την παραίτηση που έχει υποβάλει και όλα δείχνουν ότι θα απορριφθεί, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι ουδόλως σκέφτεται να εγκαταλείψει το αξίωμά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή