Σε κατ’ οίκον περιορισμό o βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος

Σε κατ’ οίκον περιορισμό o βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κατ' οίκον περιορισμό, με δικαίωμα μετάβασης μόνο στη Βουλή, θα παραμείνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, με απόφαση που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο συνεδρίασε προκειμένου να λύσει τη διαφωνία που είχε προκύψει ανάμεσα στις ανακρίτριες της υπόθεσης και του εισαγγελέα, μετά την απολογία τού βουλευτή ως προς το αν θα πρέπει να κρατηθεί ή όχι.

Με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών υιοθέτησε στο σύνολό της την άποψη που είχε διατυπώσει ο εισαγγελέας της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής Ισ. Ντογιάκος, ο οποίος είχε ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος βουλευτής αλλά σε κατ΄οίκον περιορισμό, πλην των μεταβάσεών του στη Βουλή και επιπλέον τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Η άποψη των ανακριτριών της υπόθεσης Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, ήταν να οδηγηθεί στη φυλακή ο βουλευτής, ο οποίος απολογήθηκε την περασμένη Τετάρτη για τη συμπληρωματική κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή