ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

BestPrice.gr: H έξυπνη υπηρεσία αναζήτησης/σύγκρισης προϊόντων

BestPrice.gr: H έξυπνη υπηρεσία αναζήτησης/σύγκρισης προϊόντων

Το BestPrice.gr είναι η πιο γρήγορη και ευέλικτη «μηχανή» αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών για αγορές σε περισσότερα από 780 ηλεκτρονικά καταστήματα στο ελληνικό internet.

Αποτελεί έναν πλήρη οδηγό αγοράς με ευρεία γκάμα προϊόντων σε δομημένες κατηγορίες όπου οι επισκέπτες του μπορούν να βρουν εύκολα και γρήγορα τις καλύτερες επιλογές προϊόντων και τιμών και να οδηγηθούν αξιόπιστα στην ολοκλήρωση των online αγορών τους.

Στο BestPrice.gr o χρήστης διαθέτει πολλαπλά φίλτρα για περιορισμό αποτελεσμάτων, δομημένες κατηγορίες προϊόντων, μεγάλη γκάμα επιλογών και τιμών, πλούσιο πληροφοριακό περιεχόμενο για τα προϊόντα και κυρίως αξιολογήσεις άλλων χρηστών και εξωτερικών πηγών, για κάθε προϊόν που επιθυμεί να αναζητήσει.

Την εμπειρία του επισκέπτη ολοκληρώνουν και ενισχύουν ακόμα περισσότερες λειτουργίες: Καθημερινές παρουσιάσεις προσφορών στην ενότητα BestPrice Of The Day, πιστοποίηση καταστημάτων από το ίδιο το BestPrice.gr με αντικειμενικά κριτήρια, προσωποποιημένο περιεχόμενο για κάθε χρήστη με have-lists και want-lists, ειδοποίηση πτώσης τιμής για επιθυμητά προϊόντα και αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών.

Στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να υλοποιηθούν ακόμα περισσότερες λειτουργίες social shopping καθώς και ενεργοποίηση μοναδικών προνομίων αποκλειστικά για τα μέλη του BestPrice όπως συμμετοχή σε κληρώσεις και εκπτωτικά προγράμματα.

Μάλιστα, είναι ήδη σε εξέλιξη ο πρωτοχρονιάτικος διαγωνισμός «Ήσουν καλό παιδί φέτος;», ο οποίος φιλοξενείται στη σελίδα http://www.bestprice.gr/santa και μέσω του οποίου 3 τυχεροί θα κερδίσουν τα προϊόντα που οι ίδιοι επιθυμούν να αποκτήσουν, συνολικής αξίας 3000 ευρώ.

www.kathimerini.gr


Online