Βόλτα στον κόσμο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ασιατικό ποδοβόλεϊ

Mοιάζει με το λεγόμενο ποδοβόλεϊ και έχει φανατικούς φίλους στην Ασία. Το όνομά του είναι σέπακ τάκραου και απ’ ό,τι φαίνεται, προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες.

Αντίξοες συνθήκες

Ποδηλασία και βροχή δεν συνδυάζονται και πολύ εύκολα. Ωστόσο, η Ελεν φαν Ντάικ από την Ολλανδία δεν είχε πολλές επιλογές από τη στιγμή που ήθελε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Ισπανία. Με περίσσιο κόπο έφερε την αποστολή της εις πέρας.

Ανησυχία για Σερένα

Η νέα αδιαθεσία της Σερένα Ουίλιαμς στην Κίνα φούντωσε πάλι τα σενάρια για την υγεία της. Το περιστατικό ήταν πολύ πιο ήπιο σε σχέση με εκείνο του Γουίμπλεντον, ωστόσο, η ανησυχία παραμένει έκδηλη, αφού η Αμερικανίδα φαίνεται να χάνει τις δυνάμεις της.

Ευρώπη εναντίον ΗΠΑ

Το «Ράιντερ Καπ» διεξάγεται σε ένα μαγευτικό τοπίο της Σκωτίας με «μονομαχίες» Ευρωπαίων και Αμερικανών παικτών του γκολφ. Η διοργάνωση χρονολογείται από το 1927 και οφείλει την ύπαρξή της στον Αγγλο επιχειρηματία Σάμιουελ Ράιντερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή