ΑΝΕΛ: διεγράφη η Ραχήλ Μακρή

ΑΝΕΛ: διεγράφη η Ραχήλ Μακρή

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δραματικό φινάλε είχε χθες η θυελλώδης σχέση της κ. Ραχήλ Μακρή με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, καθώς η μεν Κοινοβουλευτική Ομάδα τη διέγραψε ομόφωνα από τις τάξεις της, η δε βουλευτής απάντησε με άκρως αιχμηρά σχόλια στους συναδέλφους της καταλογίζοντας προσωπικά στον κ. Πάνο Καμμένο ότι πάσχει από κυκλοθυμία και μοναρχισμό!

Η εξέλιξη αυτή ήταν μάλλον αναμενόμενη, καθώς η κ. Μακρή όχι μόνον είχε αμφισβητήσει τους λόγους που είχε παραπεμφθεί στην Κ.Ο. και την Επιτροπή Δεοντολογίας (μετά κάποια σχόλια που είχε γράψει στο Facebook), αλλά είχε στείλει εξώδικο στον κ. Καμμένο θεωρώντας ότι λειτουργεί παρά το καταστατικό του κόμματος. Μάλιστα, σε συνέντευξη που έδωσε χθες (πριν από την αποπομπή της από την Κ.Ο.) υπεραμύνθηκε των επίμαχων σχολίων της (είχε αναφερθεί σε μια «όρκα» και ένα «γυμνοσάλιαγκα») διερωτώμενη πώς είναι δυνατόν να αναγνώρισαν κάποια στελέχη των ΑΝΕΛ τον εαυτό τους στον κόσμο των ζώων.

Ανάλογο περιεχόμενο είχε και μακροσκελέστατη επιστολή που έστειλε χθες στους συναδέλφους της, ζητώντας τους όχι μόνον να αντιληφθούν τους λόγους που δεν συντρέχει λόγος διαγραφής της, αλλά ότι, αντιθέτως, της οφείλεται συγγνώμη από το κόμμα της. Ολα τούτα, ωστόσο, δεν έπεισαν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, οι οποίοι επιπλέον παρέπεμψαν την κ. Μακρή στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής της και από το κόμμα, ενώ έμελλαν να επισκιάσουν και μια ευχάριστη για τους ίδιους είδηση. Tην οριστικοποίηση της «μετεγγραφής» του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Νικολόπουλου στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, την οποία ανακοίνωσε ο κ. Καμμένος σε προφανή επικοινωνιακό αντιπερισπασμό για την αποπομπή της κ. Μακρή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή