Καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθών στη Συγγρού

Καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθών στη Συγγρού

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απεργία στη Νέα Δημοκρατία;

Και όμως το κυβερνών κόμμα βρίσκεται αντιμέτωπο ακόμη και με αυτό το ενδεχόμενο, καθώς οι περίπου 200 εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με συνεχείς καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθών τους. Συνολικά οι καθυστερούμενες αποδοχές φτάνουν στους τρεισήμισι μήνες, με αρκετούς εξ αυτών να αντιμετωπίζουν προφανή προβλήματα επιβίωσης.

Παρά τη σημαντική προσπάθεια νοικοκυρέματος που έχει καταβληθεί την τελευταία διετία, τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν τόσο ως αποτέλεσμα των δανειακών βαρών που έχει το κόμμα όσο και ως απόρροια της συνεχώς συρρικνούμενης κρατικής χρηματοδότησης.

Χθες, οι εργαζόμενοι στο κόμμα της Ν.Δ. πραγματοποίησαν συνέλευση, ενώ αντιπροσωπεία τους είχε συνάντηση με τον γεν. διευθυντή, Κώστα Τσιμάρα. Ο τελευταίος, αν και βλέπει πως τα περιθώρια νέων εξοικονομήσεων έχουν περιοριστεί δραματικά, δεσμεύτηκε ότι μέχρι μεθαύριο, Παρασκευή, θα καταβληθούν προς το προσωπικό αποδοχές ενός μηνός. Ως προς τις υπόλοιπες οφειλές, σημείωσε ότι στόχος του είναι να εξοφληθεί το σύνολο αυτών έως τα τέλη του έτους. Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι του κόμματος προειδοποίησαν πως, εφόσον δεν υπάρξει κάλυψη των οφειλών, θα προχωρήσουν σε κλιμάκωση, με πρώτο βήμα τη συμβολική «κατάληψη» της εισόδου των κομματικών γραφείων στη λεωφόρο Συγγρού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή