iStorm: Σεμινάρια ανάπτυξης εφαρμογών για το iOS 8

iStorm: Σεμινάρια ανάπτυξης εφαρμογών για το iOS 8

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συνέχεια του επιτυχημένου κύκλου σεμιναρίων δημιουργίας εφαρμογών για το iOS που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο, η iStorm, σε συνεργασία με την iAppsHellas, διοργανώνει έναν ακόμα κύκλο σεμιναρίων, συνεχίζοντας να βοηθά όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ανάπτυξη εφαρμογών για το iOS και να γνωρίσουν τη νέα γλώσσα προγραμματισμού Swift.

H τελευταία έκδοση 6.0 του Xcode, η ανάπτυξη κοινών (universal) εφαρμογών για iPhone και iPad, η παραμετροποίηση των εφαρμογών για το νέο iOS 8, η μεταφορά εφαρμογών από το iPhone σε iPad και η λειτουργία των iBeacons αλλά και των Push Notifications, είναι κάποια από τα θέματα που θα παρουσιαστούν στο Σεμινάριο.

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί μία εισαγωγική παρουσίαση, για όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το Xcode και τη Swift, ενώ στις 25, 26, 27 και 28 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί μία 8ωρη Hands-on εκπαίδευση. Η εκπαίδευση αυτή απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού και θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της ανάπτυξης εφαρμογών, μαθαίνοντας για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες (18:00 – 20:00) στην αίθουσα εκπαιδεύσεων του καταστήματος iStorm, στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κολωνακίου. Η εισαγωγική παρουσίαση παρέχεται δωρεάν, ενώ η 8ωρη εκπαίδευση που ακολουθεί, παρέχεται με κόστος 80€.

Η ύλη των σεμιναρίων θα γίνει αποκλειστικά διαθέσιμη σε όλους τους συμμετέχοντες, στο iTunes U. Το iTunes U είναι μία εκπαιδευτική πλατφόρμα της Apple, μέσω της οποίας θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν και να διαχειριστούν όλη την ύλη που θα παρακολουθήσουν. Επιπλέον, στο τέλος της εκπαίδευσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης του σεμιναρίου. 

Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια ανάπτυξης εφαρμογών για το iOS 8 και δήλωση συμμετοχής, επισκεφτείτε το ημερολόγιο σεμιναρίων του iStorm στη διεύθυνση http://www.iStorm.gr/calendar.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή