Αντίθετος στη συνάντηση των γονιών του με Σαμαρά, ο Ρωμανός

Αντίθετος στη συνάντηση των γονιών του με Σαμαρά, ο Ρωμανός

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντίθετος στην συνάντηση των γονιών του με τον Αντώνη Σαμαρά, που είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας, δήλωσε ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός, μέσω του δικηγόρου του.

Ο 21χρονος υποστηρίζει πως, μολονότι κατανοεί πλήρως την αγωνία των γονιών του «να χάσουν το παιδί τους», δεν χρειάζεται «πυροσβεστικό» ραντεβού, καθώς, όπως λέει, πρωθυπουργός όχι μόνο «γνωρίζει» τι συμβαίνει με την υπόθεσή του, και το «επικροτεί».

Η συνάντηση πρόκειται για αίτημα της οικογένειας που διαβιβάστηκε σήμερα το μεσημέρι μέσω του δικηγόρου της, κ. Φραγκίσκου Ραγκούση, στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

Νωρίτερα, υπήρχαν πληροφορίες πως ο Ρωμανός προτίθεται να αρχίσει και απεργία δίψας, μετά από δήλωση του συνηγόρου του, κ. Φραγκίσκου Ραγκούση σε ραδιοφωνικό σταθμό, πως ο πελάτης του σκέφτεται να προχωρήσει σε απεργία δίψας τις επόμενες μέρες: «Ήδη σκέφτεται να σκληρύνει την στάση του ακόμα πιο πολύ και αμέσως τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε απεργία δίψας. Θα κόψει και το νερό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το σενάριο απεργίας δίψας διέψευσε πάντως, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η γιατρός που παρακολουθεί τον 21χρονο εκ μέρους της οικογένειάς του. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή