Α. Λοβέρδος: Ο Ρωμανός να πάρει τις ευκαιρίες του

Α. Λοβέρδος: Ο Ρωμανός να πάρει τις ευκαιρίες του

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άποψή του ότι «η 7η Ιανουαρίου είναι η καλύτερη ημερομηνία για την έναρξη των συνταγματικά προβλεπόμενων ψηφοφοριών» για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε απόψε στη Βουλή, ο υπουργός Παιδείας, Α. Λοβέρδος. «Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ημέρα του 2015 στην ασάφεια που δημιουργεί η εκλογολογία» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος εξάλλου στο ζήτημα με την απεργία πείνας του Ν. Ρωμανού, ο κ. Λοβέρδος επιχείρησε να λάβει αποστάσεις από τους έως τώρα κυβερνητικούς χειρισμούς, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρή γλώσσα: «Αυτό το παιδί πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του, η Δημοκρατία δεν εκδικείται, κι αν πάθει κάτι, το κρίμα στο λαιμό όσων ολιγώρησαν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας. Και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια άρσης του σημερινού αδιεξόδου, μέσω νομοθετικής πρωτοβουλίας την προσεχή εβδομάδα, δεν πρέπει να εκληφθεί ως πράξη ακύρωσης του μέτρου των πενθήμερων (εκπαιδευτικών) αδειών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή