Κριτική Κουτσούμπα σε κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική Κουτσούμπα σε κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κάλεσμά του προς τους πολίτες να ενισχύσουν το ΚΚΕ επανέλαβε χθες ο γ.γ. του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της β΄ ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή, σχολιάζοντας συνολικότερα τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών. «Απέναντι στη δυσοσμία ενός συστήματος που δεν γιατρεύεται, απέναντι στα πολιτικά “πάρε-δώσε” των άλλων δυνάμεων, στους εκβιασμούς, αλλά και στις αυταπάτες τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο λαός μπορεί να αντιτάξει την οργάνωση πάλης του, την οργάνωση της λαϊκής συμμαχίας του, με ακόμα πιο δυνατό, αυτή τη φορά, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Αξιολογώντας το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας, στον Περισσό εκτιμούν ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό της προσφυγής στις κάλπες, καθώς θεωρούν πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούν 180 ψήφοι στην τρίτη ψηφοφορία. Οπως σχολίαζαν χθες στη Βουλή βουλευτές του ΚΚΕ, η προεκλογική περίοδος έχει επί της ουσίας ξεκινήσει και τα κόμματα συνολικά χαράσσουν τη στρατηγική τους με βάση αυτό το δεδομένο. Ανέφεραν, δε, ότι παρά τη μεγάλη κινητικότητα σχεδόν σε όλο το εύρος του πολιτικού φάσματος, τελικά, δεν φαίνεται να διαμορφώνονται οι όροι που θα απέτρεπαν τις πρόωρες εκλογές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή